
REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no
Hvem kan vel motstå nystekte vafler! Topp med honningyoghurt, lune bær og knuste nøtter:)
Du trenger:
Vaffelrøre:
4 dl hvetemel
5 ss sukker
1 ts Helios Bakepulver
1 ts Helios Ceylon Kanel
1 ts Helios Kardemomme
4 dl melk
4 stk egg
100 g smeltet smør
Topping:
100 g fryste bær
1 ts Helios vaniljesukker
2 dl yoghurt naturell
1 ss honning
2 håndfull Helios valnøtter, finhakket eller malt
Slik gjør du:
- Start med vaffelrøre; bland alt det tørre sammen og spe ut med melk helt til du får en klumpfri røre. Tilsett eggene, ett av gangen før du til slutt tilsetter smeltet smør. La rører svelle en i ca. 20 minutter). Juster med melk hvis den er for tykk
- Imens røren sveller kan du varme bærene; I en liten kasserolle tilsetter du de fryste bærene og varmer forsiktig opp mens du rører. Bland inn vaniljesukker og ta av platen.
- Finhakk nøtter, gjerne i en kjøkkenmaskin hvis du vil ha de ekstra finmalte. Bland sammen yoghurt og honning. Stek vafler og topp med yoghurt, lune bær og topp med malte/finhakketde nøtter.
Kommentarer