• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Vafler med lune bær

8. februar 2020

REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no

Hvem kan vel motstå nystekte vafler! Topp med honningyoghurt, lune bær og knuste nøtter:)

Du trenger:

Vaffelrøre:
4 dl hvetemel
5 ss sukker
1 ts Helios Bakepulver
1 ts Helios Ceylon Kanel
1 ts Helios Kardemomme
4 dl melk
4 stk egg
100 g smeltet smør

Topping:
100 g fryste bær
1 ts Helios vaniljesukker
2 dl yoghurt naturell
1 ss honning
2 håndfull Helios valnøtter, finhakket eller malt

Slik gjør du:

  1. Start med vaffelrøre; bland alt det tørre sammen og spe ut med melk helt til du får en klumpfri røre. Tilsett eggene, ett av gangen før du til slutt tilsetter smeltet smør. La rører svelle en i ca. 20 minutter). Juster med melk hvis den er for tykk
  2. Imens røren sveller kan du varme bærene; I en liten kasserolle tilsetter du de fryste bærene og varmer forsiktig opp mens du rører. Bland inn vaniljesukker og ta av platen. 
  3. Finhakk nøtter, gjerne i en kjøkkenmaskin hvis du vil ha de ekstra finmalte. Bland sammen yoghurt og honning.  Stek vafler og topp med yoghurt, lune bær og topp med malte/finhakketde nøtter.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON