• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Torsk med rosenkål

2. desember 2014

Torsk med rosenkål Torsk med rosenkål2

Ca 30 min // 4 pers

Torsk og bakte rosenkål er en sikker vinner som dessuten er en utrolig kjapp og enkel hverdagsmiddag.

Du trenger :
4 fileter torsk
600-700 g rosenkål
1/2 sitron (saften av)
salt og pepper
1-2 never hasselnøtter
1-2 olivenolje

Slik gjør du:

Bruker du frosne rosenkål, tin disse først. Forvarm ovnen til 250 grader (til rosenkålen)

1.  Start med rosenkålen.Rens/skyll rosenkål i to. Bland sammen med grovhakket hasselnøtter, olivenolje og sitronsaft. Krydre med salt og pepper. Legg rosenkålblandingen i en ildfast form og grill i ovnen i ca 5-7 min. Følg godt med slik at det ikke brenner seg.

2. Imens rosenkålen står i ovnen starter du med torsken. Stek filetene i olje på middels varme, ca 4-5 minutter på hver side. Tilsett 1 ss smør helt mot slutten. Krydre med salt å pepper .

3.  Fordel rosenkålen med hver sin filet over og nyt!

Denne oppskriften er laget i samarbeid med Kolonial.no

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON