
REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no
En digg variant på fredagstacoen med sprøstekte kikerter, avocado, grønnsaker og yoghurt.
Du trenger:
1 avocado, i skiver
1 stk gulrot, revet
0,25 stk rødkål, revet
1 lime, saften av
Små tortilla lefser
Crispy kikerter:
1 boks Helios kikerter
1 ss Helios olivenolje
2 ss Helios Tacokrydder
1 ts salt
Topping:
Koriander
Lime
Gresk yoghurt
Slik gjør du:
- Start med kikertene; Forvarm ovnen til 230 grader varmluft. Hell kikerter i ett dørslag og skyll godt. La det godt renne av og legg de over på kjøkkenpapir. Tørk de godt slik at du får ut mest mulig væske.
- Legg over i en bolle og bland forsiktig inn olje og krydder. Fordel kikertene over på ett stekebrett med bakepapir og sett midt i forvarmet ovn. Stek i 15-20 minutter og vend underveis. Følg godt med siden steketid kan variere fra ovn til ovn.
- Imens kikertene står i ovnen forbereder du det andre; del avocado i skiver, riv gulrot og rødkål. Varm tortillalefsene raskt i en tørr stekepanne.
Fyll lefsene etter eget ønske og topp med koriander, litt gresk yoghurt og skvis over lime.
Kommentarer