• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Taco med sprøstekte kikerter

30. oktober 2020

REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no

En digg variant på fredagstacoen med sprøstekte kikerter, avocado, grønnsaker og yoghurt.

Du trenger:

1 avocado, i skiver
1 stk gulrot, revet
0,25 stk rødkål, revet
1 lime, saften av
Små tortilla lefser

Crispy kikerter:
1 boks Helios kikerter
1 ss Helios olivenolje
2 ss Helios Tacokrydder
1 ts salt

Topping: 
Koriander
Lime
Gresk yoghurt

Slik gjør du:

  1. Start med kikertene;  Forvarm ovnen til 230 grader varmluft. Hell kikerter i ett dørslag og skyll godt. La det godt renne av og legg de over på kjøkkenpapir. Tørk de godt slik at du får ut mest mulig væske. 
  2. Legg over i en bolle og bland forsiktig inn olje og krydder. Fordel kikertene over på ett stekebrett med bakepapir og sett midt i forvarmet ovn. Stek i 15-20 minutter og vend underveis. Følg godt med siden steketid kan variere fra ovn til ovn.
  3. Imens kikertene står i ovnen forbereder du det andre; del avocado i skiver, riv gulrot og rødkål. Varm tortillalefsene raskt i en tørr stekepanne.

Fyll lefsene etter eget ønske og topp med koriander, litt gresk yoghurt og skvis over lime. 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON