
Denne grønne, sunne og enkle suppen er utrolig god og spinat får virkelig en helt ny betydning. Med ingredienser som kokosmelk, parmesan og sitronsaft kan denne gjerne serveres som hovedrett men passer utmerket som forrett.
Du trenger :
1 ss olivenolje
1 ss smør
1 purre, grovhakket
1 brokkoli
1 pose babyspinat
8 dl grønnsaksbuljong
3 dl kokosmelk
1 dl revet parmesan
1 ss sitronsaft
Salt og pepper, etter smak
Creme fraiche, til servering
Slik gjør du :
- Varm opp smør og olje i kjele over middels høy varme. Legg i grovhakket purre og kok til møre, ca. 4 minutter. Tilsett så buljong, kokosmelk, grovhakket brokkoli og kok under lokk i noen minutter.
- Fjern fra varmen og rør inn spinat og parmesan. La suppen avkjøles litt, krydre med salt/pepper og smak til med sitronsaft.
- Kjør suppen glatt i en blender eller til du har ønsket konsistens. Varm raskt opp og server umiddelbart. Pynt gjerne med en klatt rømme eller creme fraiche.
God suppe!
This is a very good soup. And very easy to make. Thank you spoon?
You are most welcome and thank you for the feedback:)