• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Spinat og brokkolisuppe

31. august 2014

Denne grønne, sunne og enkle suppen er utrolig god og spinat får virkelig en helt ny betydning. Med ingredienser som kokosmelk, parmesan og sitronsaft kan denne gjerne serveres som hovedrett men passer utmerket som forrett.

Du trenger :
1 ss olivenolje
1  ss smør
1 purre, grovhakket
1 brokkoli
1 pose babyspinat
8 dl grønnsaksbuljong
3 dl kokosmelk
1 dl revet parmesan
1 ss sitronsaft
Salt og pepper, etter smak
Creme fraiche, til servering

Slik gjør du :

  1. Varm opp smør og olje i  kjele over middels høy varme. Legg i grovhakket purre og kok til møre, ca. 4 minutter. Tilsett så buljong, kokosmelk, grovhakket brokkoli og kok under lokk i noen minutter.
  2. Fjern fra varmen og rør inn spinat og parmesan. La suppen avkjøles litt, krydre med salt/pepper og smak til med sitronsaft.
  3. Kjør suppen glatt i en blender eller til du har ønsket konsistens. Varm raskt opp og server umiddelbart. Pynt gjerne med en klatt rømme eller creme fraiche.

God suppe!

 

Spinatogbrokkolisuppe_2 Spinatogbrokkolisuppe_3 Spinatogbrokkolisuppe_4

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Oskar says

    6. april 2016 at 13:09

    This is a very good soup. And very easy to make. Thank you spoon?

    Svar
    • Silje says

      9. april 2016 at 20:05

      You are most welcome and thank you for the feedback:)

      Svar
Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON