• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Søtpotet Crostini

11. oktober 2018

REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no

Superdigg og enkelt smårett som fungerer like godt til fest som hverdag:)

Du trenger
Noen skiver godt brød
Ricotta ost
1 stk søtpotet, i skiver
1 ss pinjekjerner, ristet
Helios pesto
Helios olivenolje
salt
pepper

Slik gjør du:

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Rens og del søtpoteten i skiver, legg over på ett stekebrett med bakepapir, pensle med olivenolje og dryss over litt salt. Stek i ovnen i ca 30 minutter, avhengig av tykkelsen. Snu de halvveis i steketiden.
  3. Rist brød i en panne med litt olivenolje, pinjekjerner i en tørr panne. Topp skivene med ricotta, søtpotetskiver, pesto, pepper, pinjekjerner og nyt.

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON