• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Sjokolademousse med vaniljekesam

7. desember 2018

REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no

En enkel og god sjokolademousse som passer veldig bra som en avslutning på ett godt måltid. Smak til med appelsin og topp med vaniljekesam og sjokolade.

Du trenger:

170 g mørk sjokolade
125 g helmelk
225 g gresk yoghurt
2 ss appelsinjuice

Topping
2-3 ss vaniljekesam
1 håndfull mørk sjokolade, grovhakket

 

Slik gjør du:

  1. Hakk sjokoladen og legg over i en bolle. Varm opp melken og hell over sjokoladen, la det ligge i noen minutter før du blander forsiktig sammen.
  2. Visp sammen gresk youghurt og vend inn sjokoladeblandingen forsiktig. Tilslutt tilsetter du appelsinjuicen.
  3. Fordel moussen i serveringsglass og sett kjølig minst en time før servering.

Rett før servering topper du med vaniljekesam og hakket sjokolade.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON