
REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no
En enkel og god sjokolademousse som passer veldig bra som en avslutning på ett godt måltid. Smak til med appelsin og topp med vaniljekesam og sjokolade.
Du trenger:
170 g mørk sjokolade
125 g helmelk
225 g gresk yoghurt
2 ss appelsinjuice
Topping
2-3 ss vaniljekesam
1 håndfull mørk sjokolade, grovhakket
Slik gjør du:
- Hakk sjokoladen og legg over i en bolle. Varm opp melken og hell over sjokoladen, la det ligge i noen minutter før du blander forsiktig sammen.
- Visp sammen gresk youghurt og vend inn sjokoladeblandingen forsiktig. Tilslutt tilsetter du appelsinjuicen.
- Fordel moussen i serveringsglass og sett kjølig minst en time før servering.
Rett før servering topper du med vaniljekesam og hakket sjokolade.
Kommentarer