• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Sjokolade med bær og nøtter

6. januar 2018

Smelt sjokoladen og topp med det du ønsker av grovhakkede nøtter og tørket frukt!

Forslag til ingredienser :
Mørk økologisk sjokolade plate
Lys økologisk sjokolade plate
Helios hasselnøtter, grovhakket
Helios mandler, grovhakket
Helios valnøtter, grovhakket
Helios paranøtter, grovhakket
Helios tørket tranebær, grovhakket
Helios aprikoser, grovhakket

Slik gjør du:

  1. Smelt sjokoladen over ett vannbad. Grovhakk nøtter og tørket frukt
  2. Fordel sjokoladen i en form kledd med bakepapir, topp med ønsket nøtter og frukt.
  3. Sett formen i kjøleskap til avkjøling.

Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON