• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Sesam Salma

12. juni 2012

Denne retten fant jeg på salma.no og er så langt min favoritt:

Du trenger
Fisk:

250 g Salma laks
4 ss sesamfrø

Dressing:
Juice fra 1-2 lime
Hakket chili
2-4 ss fiskesaus

Salat:
1/2 agurk
1 mango
1 avokado
1/2 rødløk
2-3 vårløk
Frisk koriander

soyasaus og wasabi

Slik gjør du:
Rull Salmalaksen i sesamfrø, kutt så tynne skiver som ønskelig. Bland sammen dressingen; lime, fiskesaus og chili.(smak deg frem med ingrediensene) Ta ut kjernen av agurken, rasp den gjerne opp i strimler. Kutt og skrell resten av grønnsakene som du ønsker og bland sammen. Smak til salaten med dressingen og litt salt. Server gjerne med soyasaus og wasabi.

sesamsalma1 sesamsalma2

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Tora says

    29. august 2012 at 07:57

    Salmalaks har gjort oss så bortskjemt! Skulle ønske de kunne salmifisere andre fiskesorter også. Synes ofte det meste er litt «annenrangs» evt. smaker veldig fishy 🙁

    Dette så kjempegodt ut! Foruten frisk koriander da, fordi det smaker jo snegler, helt ærlig.

    Svar
  2. Silje Feiring says

    29. august 2012 at 16:14

    Denne er en av mine favoritter:) Prøv gjerne uten koriander, selv om jeg ikke kunne klart meg uten:)

    Svar
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON