• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Scones med nektarin

27. juni 2012

Sconesnektarin1 Sconesnektarin2

Enkle og supergode scones på under en halvtime!

Du trenger:
5,3 dl hvetemel
1 egg
2 ts bakepulver
0,8 dl sukker
1/2 ts salt
3-4 nektariner
3 dl kremfløte

Smør, sukker og kanel

Slik gjør du:
Forvarm ovnen til 220 grader. Sil mel, bakepulver, sukker og salt i en stor bolle. Bland sammen egg og fløte, rør inn. Strø mel på benken og klapp deigen ned til den er noen cm tjukk. Skjær nektarin i skiver og legg det på halve deigen. Smelt smør, pensle dette utover nektarinene, strø over så mye kanel og sukker du ønsker. Brett den andre halvparten over og skjær deigen i 8. Legg på bakepapir og pensle med smør, strø over så mye kanel og sukker du ønsker. Stekes i 15-16 minutter til de blir gylne. Avkjøl på rist i 10 min. Nytes best varme!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Tora says

    29. august 2012 at 07:53

    Ajajaj! Jeg er på Scon’ern i det siste! Egentlig helst southern biscuits (men de har stort sett samme fremgangsmåte og ingrediensliste!) fordi da kan jeg bruke jalapeños og cheddar, røkt skinke eller bacon og andre nammelige saker oppi og ha dem varme til gryter, salater eller suppe!

    Nektariner er bare så herlig, lurer på om jeg må prøve å sconifisere dem sånn som deg! Takk for inspirasjonen!

    Svar
  2. Silje Feiring says

    29. august 2012 at 16:12

    Ja scones er yum:) godt tips tar det med meg videre!

    Svar
Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON