• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Potetpannekake med nyr og røkt laks

30. november 2014

Menyutfordring2

ca 25 min // 4 pers

Potetannekaker er overraskende enkelt og godt. Topp det hele med nyr, røkt laks og en skvis sitron og det blir enda bedre!

Du trenger :

Pannekakerøre
5 poteter
1 egg
4 dl melk
1 dl eplemost
2 dl speltmel
1/2 ts salt
Rapsolje til steking

Røkt laks
Nyr
Sitron

Slik gjør du :

1. Pisk sammen egg, melk, eplemost og salt i en bolle, bland inn melet. Rør sammen til en glatt røre før du lar den svelle i ca 20 min.

2. Skrell og riv potetene og tilsett røra. Husk å bruke røra med en gang ellers blir potetene mørke.

3. Stek de på middels varme og topp med nyr og røkt laks. Svisk over litt sitron og server.

Dette er en del av Menyutfordringen med mat fra Mjøsdistriktet!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON