• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Potetflatbrød i 2 varianter

30. november 2014

Menyutfordring3

Dette er potetflatbrød i 2 varianter. Karameliserte med deilig ost fra Valdres ost og potetflatbrød med en brunostrømme. En litt annderledes måte å nyte flatbrød på rett og slett:)

Du trenger :
Potetflatbrød
Sukker
Nyr (rømme)
Bufar (Gulost)
Huldreost (Brunost)

Slik gjør du :
Karameliserte: Strø sukker over flatbrødene og grill i ovnen i noen minutter, følg godt med for her går det fort fra karamelisert til brent.
Brunostrømme:  Rasp brunost og bland med ønsket mengde rømme. (Bruk kald brunost det er lettere å strimle)

Server de karameliserte med strimler av ost (her brukt Huldreost) og smør brunostrømmen over potetflatbrød.

Dette er en del av Menyutfordringen med mat fra Mjøsdistriktet!

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON