• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Pølsewraps

2. desember 2014

Julewrap1 Julewrap2 Julewrap3 Julewrap4

Ca 20 min // 4 pers

Denne pølsewrapen gir garantert julestemning rundt bordet. Saftig, enkel og med en smak av jul.

Du trenger :
400 g julepølse
lefser
ruccola

Kålsalat
1 revet grønt eple
1 revet rødt eple
1 selleri
1/2 løk
2 gulrøtter
8 dl revet hodekål

Dressing
1 dl rømme
1 dl majones
1 ss sitronsaft
1 ts sukker
1 ts paprikakrydder

Slik gjør du:

Skyll og rens grønnsakene

1. Del pølsa i fire og halver hver del, fjern skinnet. Stek på middels cvarme til de er gjennomstekt.

2. Imens pølsa steker starter du med kålsalaten. Riv kål, epler og gulrot. Kutt selleri og løk i små terninger. Bland sammen dressingen og bland sammen med kålsalaten.

3. Legg 4 store lefser på bordet, fordel først ruccola, så kålsalaten og pølsene helt til slutt. Rull sammen, del i to og server!

Denne oppskriften er laget i samarbeid med Kolonial.no

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON