
Ca 20 min // 4 pers
Denne pølsewrapen gir garantert julestemning rundt bordet. Saftig, enkel og med en smak av jul.
Du trenger :
400 g julepølse
lefser
ruccola
Kålsalat
1 revet grønt eple
1 revet rødt eple
1 selleri
1/2 løk
2 gulrøtter
8 dl revet hodekål
Dressing
1 dl rømme
1 dl majones
1 ss sitronsaft
1 ts sukker
1 ts paprikakrydder
Slik gjør du:
Skyll og rens grønnsakene
1. Del pølsa i fire og halver hver del, fjern skinnet. Stek på middels cvarme til de er gjennomstekt.
2. Imens pølsa steker starter du med kålsalaten. Riv kål, epler og gulrot. Kutt selleri og løk i små terninger. Bland sammen dressingen og bland sammen med kålsalaten.
3. Legg 4 store lefser på bordet, fordel først ruccola, så kålsalaten og pølsene helt til slutt. Rull sammen, del i to og server!
Denne oppskriften er laget i samarbeid med Kolonial.no
Kommentarer