
4 personer // 40 min
En norsk klassiker som er utrolig lett å lage. Denne retten lages I mange varianter og her kommer en med pølse. En lapskaus som vil falle I smak både hos store og små.
Du trenger :
5 stk kjøttpølser
6 poteter
½ pastinakk
4-5 gulrøtter
¼ sellerirot
¼ kålrot
8-10 dl kyllingbuljong
½ purreløk
1 neve frisk persille
Salt og pepper
Server med flatbrød
Slik gjør du :
1. Skjær poteter og grønnsaker i terninger. Ha i en gryte med buljong og kok under lokk I ca. 20 min til potetene er myke.
1. Skjær poteter og grønnsaker i terninger. Ha i en gryte med buljong og kok under lokk I ca. 20 min til potetene er myke.
2. Skjær purre og pølse i skiver, ha den i kjelen og kok opp.
3.Krydre med salt og pepper. Vend inn urter og server med flatbrød.
Denne oppskriften er laget i samarbeid med Kolonial.no
Pølsselapskausen ser god ut, denne skal lages. Takk for inspirasjon 🙂
Bare hyggelig og håper det smaker 🙂
Åh! Så deilig har jeg aldri sett pølselapskaus før!!
Så hyggelig kommentar Trude:)