• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Pølselapskaus

14. oktober 2014

Pølselapskaus1 Pølselapskaus2

4 personer // 40 min

En norsk klassiker som er utrolig lett å lage. Denne retten lages I mange varianter og her kommer en med pølse. En lapskaus som vil falle I smak både hos store og små. 

Du trenger :
5 stk kjøttpølser
6 poteter
½ pastinakk
4-5  gulrøtter
¼ sellerirot
¼ kålrot
8-10 dl kyllingbuljong
½ purreløk
1 neve frisk persille

Salt og pepper
Server med flatbrød

Slik gjør du :
1. Skjær poteter og grønnsaker i terninger. Ha i en gryte med buljong og kok under lokk I ca. 20 min til potetene er myke.

2. Skjær purre og pølse i skiver, ha den i kjelen og kok opp.

3.Krydre med salt og pepper. Vend inn urter og server med flatbrød.

Denne oppskriften er laget i samarbeid med Kolonial.no

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Legg igjen en kommentar til Sissel Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Sissel says

    19. oktober 2014 at 14:02

    Pølsselapskausen ser god ut, denne skal lages. Takk for inspirasjon 🙂

    Svar
    • Silje says

      27. oktober 2014 at 09:39

      Bare hyggelig og håper det smaker 🙂

      Svar
  2. Trude says

    23. oktober 2014 at 16:31

    Åh! Så deilig har jeg aldri sett pølselapskaus før!!

    Svar
    • Silje says

      27. oktober 2014 at 09:40

      Så hyggelig kommentar Trude:)

      Svar
Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON