
REKLAME – Oppskriften er gjort i samarbeid med KID Interiør
I samarbeid med Kid har jeg vært så heldig å få tatt i bruk deres oljer og krydder. I denne oppskriften har jeg brukt Spicy Red Dip fra Kid.
Pizza på grillen er så utrolig digg, og enkelt! Pizza Margherita passer perfekt med litt basilikum og en spicy topping.
«En kremet og lett spicy blanding av grillet paprika og gulrøtter. Smaker nydelig til ost og tapas, og er perfekt til alle typer grillet kjøtt.»
Du trenger:
Pizzabunn
1/2 ss sukker
500 g «00» pizzamel
1/2 ss salt
0,5 dl vann
0,5 dl olivenolje
1/3 pakke tørrgjær
Rask pizzasaus
1 boks hakkede tomater
1 ts salt
1 ts sukker
1 ss olivenolje
pepper etter smak
Topping
Mozzarella, fersk i skiver
Basilikum
Spicy red dip, fra Kid
Slik gjør du:
- Start med deigen; bland sammen vann, olje, sukker og gjær. Så tilsetter du mel, salt og blander alt godt sammen, elt deigen i 10-15 minutter til den er glatt og smidig. Hell over på ett melet underlag og la den hvile i ca. 30 minutter. Del den i små eller store deler, alt etter som hvor store pizza du vil lage. Legg det på ett stekebrett med olje og la de stå i ca. 2 timer i romtemperatur. Kjevle ut pizzabunner.
- Bland sammen verdens beste pizzasaus!
- Varm grillen på middels høy varme med en pizzasten. Når stenen er varm legger du over en ferdigkjevlet bunn, legger på lokk og tar det steke i ca. 1 minutt. Så topper du med saus og mozzarella, legger på lokket og griller videre til ost og bunn har blitt gyllen
Topp pizza med spicy red dip, olivenolje og litt frisk basilikum.
Kommentarer