• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Pestopasta med laks og sitron

25. juni 2012

Pestolaks1 Pestolaks2

Denne lakseretten er ferdig på ett blunk og smaker nydelig!

Du trenger:
2 stk laksefilet
1/2 sitron
250 g fersk pasta ( tagliatelle)
4-5 spiseskjeer pesto
1/2 boks creme fraiche
1-2 fedd hvitløk
Salt og pepper

Slik gjør du:
Sett ovnen på 180 grader. Legg laksen (uten skinn) i en ildfast form, legg ett par sitronskiver over hver filet og krydre med salt og pepper. Laksen skal stå i ovnen i ca 10-15 min. Mens laksen står i ovnen kok pasta som anvist, hell av vannet og tilsett olje. Legg pasta i en wok /stekepanne sammen med pesto, creme fraiche og finhakket hvitløk. Bland sammen på svak varme. Server gjerne med brød.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Åse Feiring Cave says

    23. september 2012 at 11:10

    Laget denne i går og det ble kjempegodt. Hadde ikke creme fraiche, så brukte naturellyoghurt istedenfor og det funket fint. Delte også noen cherrytomater og la til pestoblandingen. Nam!

    Svar
    • Silje Feiring says

      24. september 2012 at 20:24

      Hei Åse:) Så hyggelig at du har testet ut denne retten, cherrytomater høres veldig godt ut og vil prøves ved neste anledning! Takk for tips! PS: Håper alt er bra med dere og hils hele familien:)

      Svar
Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON