• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Pasta med pistasjpesto

3. februar 2018

Pesto med pistasjnøtter er skikkelig digg og blander du det sammen med pasta, nøtter og parmesan har du en rask og enkel rett som smaker fantastisk!

Du trenger til 4 porsjoner:

Pistasjpesto
2 potte basilikum
2 fedd hvitløk
1 håndfull pistasjnøtter, usaltet
1 dl olivenolje
2 ss limejuice
2 dl parmigiano parmesan

Pasta
400 g spaghetti
2 håndfulle hasselnøtter
100 g parmigiano parmesan, i tynne skiver
1 håndfull basilikum

Olivenolje og pepper til servering

 

Slik gjør du:

1. Start med pestoen; kjør basilikum, hvitløk, pistasjnøtter, limejuice og parmesan i en foodprossesor. Spe på med olje og smak til med salt hvis du ønsker det.

2. Kok pasta etter anvisning på pakken, imens pastaen koker rister du nøttene i en varm panne til de er gylne.

3. Hell vannet av pastaen og bland sammen med ønsket mengde pesto. Topp med grovhakkede nøtter, parmesanflak, basilikum, olivenolje og grovkvernet pepper.

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON