
Ca 30 min // 4 pers
Kast alle ingrediensene i en gryte, kok opp og server! Enklere blir det ikke og det smaker utrolig godt. En skikkelig rask hverdagsmiddag
Du trenger :
1 gul løk
1 ss olivenolje
400 g pasta penne
300 g cherrytomater delt i 4
1 pakke spinat
11 dl vann
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1 pakke fersk Mozzarella
2 ss Balsamicoeddik
Slik gjør du:
1. Varm olivenolje i en stor gryte på middels varme. Hakk opp løken og stek til den er blank. (ca 2-3 min)
2. Legg pasta, tomater (delt i 4) spinat (spar litt til pynt), salt/pepper og vann i gryten. (juster mengden vann så det rekker akkurat over pastablandingen, jeg brukte 11 dl) Bland godt sammen, og kok på middels varme til pastaen er ferdigkokt i ca 12 min mens du rører ofte.
3. Rett før pastaen er ferdig smuldrer du over mozerella, setter på lokk og koker videre i 1 minutt til osten har smeltet. Hell over balsamicoeddik og hakket spinat og server umiddelbart!
Denne oppskriften er laget i samarbeid med Kolonial.no
For noen fantastiske bilder du tar! 🙂
Flere oppskrifter her som jeg skal teste ut i helgen – gleder meg!
Hilsen ny følger 🙂
Hei Monica, så utrolig hyggelig å høre:) Håper de faller i smak og at du koser deg med matlagingen! Og bare å rope ut hvis det er noe du lurer på:)
Utrolig lekker presentasjon av oppskriften, og såå godt! Laget dette til fredagskos for mamma og meg idag, tilsatte noen pølsebiter, stor suksess! Kommer rett inn på lista over favoritter 🙂
Hei Ingrid og takk for fine ord og for tilbakemelding, det varmer:) Veldig bra tips og i denne gryten kan man bruke fantasien
Hei Silje, tusen takk for at du » redder » middags hverdagen vår ? I dag skal jeg prøve din pastarett ??
Mvh. Trine Rode.
Hei Trine, så hyggelig og kunne bidra til en enklere middagshverdag:) håper det smaker som forventet;)
middagen vår var helt konge ???
Helt konge:):):)
Nå blir det kjøttfri middag hos oss, denne må prøves ?
Yes:)
psst! du har skrevet appelsin over løken på bildet – tenkte bare jeg skulle si fra 😉
gleder meg ellers til å teste denne oppskriften snart! med løk 🙂
Oi det har jeg jammen meg, skal rettes opp:) Takk for at du la merke til det og håper den smakte; med løk:)