• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Pasta i gryte med tomat, spinat og mozerella

2. desember 2014

Pastagryte1 Pastagryte2 Pastagryte4

Ca 30 min // 4 pers

Kast alle ingrediensene i en gryte, kok opp og server! Enklere blir det ikke og det smaker utrolig godt. En skikkelig rask hverdagsmiddag

Du trenger :
1 gul løk
1 ss olivenolje
400 g pasta penne
300 g cherrytomater delt i 4
1 pakke spinat
11 dl vann
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
1 pakke fersk Mozzarella
2 ss Balsamicoeddik

Slik gjør du:

1.  Varm olivenolje i en stor gryte på middels varme. Hakk opp løken og stek til den er blank. (ca 2-3 min)

2. Legg pasta, tomater (delt i 4) spinat (spar litt til pynt), salt/pepper og vann i gryten. (juster mengden vann så det rekker akkurat over pastablandingen, jeg brukte 11 dl) Bland godt sammen, og kok på middels varme til pastaen er ferdigkokt i ca 12 min mens du rører ofte.

3.  Rett før pastaen er ferdig smuldrer du over mozerella, setter på lokk og koker videre i 1 minutt til osten har smeltet. Hell over balsamicoeddik og hakket spinat og server umiddelbart!

Denne oppskriften er laget i samarbeid med Kolonial.no

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Monica says

    2. januar 2015 at 08:18

    For noen fantastiske bilder du tar! 🙂
    Flere oppskrifter her som jeg skal teste ut i helgen – gleder meg!

    Hilsen ny følger 🙂

    Svar
    • Silje says

      2. januar 2015 at 11:44

      Hei Monica, så utrolig hyggelig å høre:) Håper de faller i smak og at du koser deg med matlagingen! Og bare å rope ut hvis det er noe du lurer på:)

      Svar
  2. Ingrid E says

    6. februar 2015 at 21:11

    Utrolig lekker presentasjon av oppskriften, og såå godt! Laget dette til fredagskos for mamma og meg idag, tilsatte noen pølsebiter, stor suksess! Kommer rett inn på lista over favoritter 🙂

    Svar
    • Silje says

      6. februar 2015 at 23:00

      Hei Ingrid og takk for fine ord og for tilbakemelding, det varmer:) Veldig bra tips og i denne gryten kan man bruke fantasien

      Svar
  3. Trine Rode says

    22. februar 2016 at 07:42

    Hei Silje, tusen takk for at du » redder » middags hverdagen vår ? I dag skal jeg prøve din pastarett ??
    Mvh. Trine Rode.

    Svar
    • Silje says

      22. februar 2016 at 21:34

      Hei Trine, så hyggelig og kunne bidra til en enklere middagshverdag:) håper det smaker som forventet;)

      Svar
  4. Trine Rode says

    22. februar 2016 at 16:49

    middagen vår var helt konge ???

    Svar
    • Silje says

      22. februar 2016 at 21:35

      Helt konge:):):)

      Svar
  5. Sissel says

    4. april 2016 at 19:04

    Nå blir det kjøttfri middag hos oss, denne må prøves ?

    Svar
    • Silje says

      9. april 2016 at 20:05

      Yes:)

      Svar
  6. frid says

    6. april 2016 at 13:38

    psst! du har skrevet appelsin over løken på bildet – tenkte bare jeg skulle si fra 😉
    gleder meg ellers til å teste denne oppskriften snart! med løk 🙂

    Svar
    • Silje says

      9. april 2016 at 20:04

      Oi det har jeg jammen meg, skal rettes opp:) Takk for at du la merke til det og håper den smakte; med løk:)

      Svar
Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON