
REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no
Den fløyesmyke, søte desserten med en smak av vanilje. Panna Cotta kan smaksettes og toppes med så mye. Her har du en enkel variant toppet med bær og pistasjnøtter.
Du trenger:
4 stk gelatinplater
1 ts Helios vaniljepulver
5 dl kremfløte
1 dl sukker
Topping:
Bær og pistasjnøtter
Slik gjør du:
- Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter, skyll de godt og klem ut vannet.
- Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljepulver i en kasserolle. Ta av platen og rør inn gelatinen.Hell over i serveringsglass eller former, sett kjølig og minst 3 timer før servering.
- Rett før servering topper du med bær og grovhakkede pistasjnøtter.
(Oppskriften gir 8 små porsjoner eller 4 middels)
Kommentarer