• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Panna Cotta med bær og nøtter

27. februar 2019

REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no

Den fløyesmyke, søte desserten med en smak av vanilje. Panna Cotta kan smaksettes og toppes med så mye. Her har du en enkel variant toppet med bær og pistasjnøtter.

Du trenger:
4 stk gelatinplater
1 ts Helios vaniljepulver
5 dl kremfløte
1 dl sukker

Topping:
Bær og pistasjnøtter

Slik gjør du:

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter, skyll de godt og klem ut vannet.
  2. Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljepulver i en kasserolle. Ta av platen og rør inn gelatinen.Hell over i serveringsglass eller former, sett kjølig og minst 3 timer før servering.
  3. Rett før servering topper du med bær og grovhakkede pistasjnøtter.

(Oppskriften gir 8 små porsjoner eller 4 middels)

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON