• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

One pot med kjøttboller

14. mars 2018

One pot med hjemmelagde kjøttboller er ikke bare enkelt, det er skikkelig godt. Jeg er veldig glad i ost og god tomatsaus, derfor var det helt perfekt at Mutti har en variant med Parmigiano Reggiano. Mutti sine produkter er kvalitetsikret og dessuten smaker de veldig godt. Denne pastasausen er intet unntak! 

Du trenger:

Kjøttboller
400 g kjøttdeig
50 g gul løk, finhakket
2 ss revet parmesan
3 ss fløte
1 stk egg
2 ss griljermel
1 ts salt
grovkvernet pepper

Saus
1 glass Mutti pastasaus

Til topping:
Basilikum
Salt og pepper
Brød ved siden av

Slik gjør du:

  1. Pisk egg, riv parmesan og finhakk hvitløk. Bland sammen alle ingrediensene til kjøttbollene i en passe stor bolle, her er det lov å bruke hendene.
  2. Ta ut ca 1 stor spiseskje med kjøttblanding og rull til små kjøttboller. Varm olje i en stekepanne og brun kjøttbollene i 6-7 minutter. Husk å vend de underveis. Ta kjøttbollene ut av pannen og tørk den med kjøkkenpapir for overflødig fett.
  3. Legg tilbake i pannen sammen med pastasaus, la det småkoke på middels lav varme i ca. 6 minutter til kjøttbollene er nesten ferdige. Legg på revet mozerellaost, ha på lokk og la det småkoke ca 4-5 minutter til osten smelter.

Dette innlegget er en del av mitt samarbeid med Oluf Lorentzen AS som forhandler Mutti

 

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Elisabeth says

    17. mars 2018 at 18:17

    50 g vanlig løk eller 50 g hvitløk? Og hvor mange egg?

    Svar
    • Silje says

      6. april 2018 at 13:39

      beklager sent svar men gul løk og 1 stk egg er satt inn i oppskriften nå:) Håper det smaker!

      Svar
  2. Lillian says

    18. mars 2018 at 16:58

    Regner med at det er ett egg? Så fantastisk godt ut så må prøves 😀

    Svar
    • Silje says

      6. april 2018 at 13:38

      Beklager sent svar men du har helt rett, 1 egg, er ført inn i oppskriften nå:)

      Svar
Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON