• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Luftig Potetsuppe med stekt pølse

30. november 2014

Menyutfordring1

ca 25 min // 4 pers

Hjemmelaget suppe er enkelt og raskt og smaker fantastisk. Denne luftige potetsuppen med fløte blir ekstra god med stekt pølse.

Du trenger :
ca. 450 g poteter
1 1/2 store gule løk
2 ss olje
1 liter kyllingkraft
1 dl fløte
salt og pepper

Rødvin og elgpølse i terninger

Slik gjør du :

1. Kutt poteter og løk i teninger og fres raskt (noen minuter) i litt olivenolje i en stor gryte. Tilsett kyllingkraften og kok til de er møre ca 15-20 minutter. Kjør så suppen glatt i en kjøkkenmaskin eller md en stavmikser. Smak deg frem med salt/pepper. Sett til side.

2. Imens dette koker starter du med pølse. Kutt pølse i små terninger og fres raskt pannen.

3.Når du er ferdig med pølsene, varmer du opp suppen og tilsetter fløte. Kjør den luftig med stavmikseren og server med stekt pølse!

Dette er en del av Menyutfordringen med mat fra Mjøsdistriktet!

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON