
ca 25 min // 4 pers
Hjemmelaget suppe er enkelt og raskt og smaker fantastisk. Denne luftige potetsuppen med fløte blir ekstra god med stekt pølse.
Du trenger :
ca. 450 g poteter
1 1/2 store gule løk
2 ss olje
1 liter kyllingkraft
1 dl fløte
salt og pepper
Rødvin og elgpølse i terninger
1. Kutt poteter og løk i teninger og fres raskt (noen minuter) i litt olivenolje i en stor gryte. Tilsett kyllingkraften og kok til de er møre ca 15-20 minutter. Kjør så suppen glatt i en kjøkkenmaskin eller md en stavmikser. Smak deg frem med salt/pepper. Sett til side.
2. Imens dette koker starter du med pølse. Kutt pølse i små terninger og fres raskt pannen.
3.Når du er ferdig med pølsene, varmer du opp suppen og tilsetter fløte. Kjør den luftig med stavmikseren og server med stekt pølse!
Dette er en del av Menyutfordringen med mat fra Mjøsdistriktet!
Kommentarer