• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Kremet kyllingpanne

16. januar 2020

REKLAME – Oppskriften er gjort i samarbeid med Kolonial.no

Kylling, sopp og kremet saus med spinat. Perfekt kombo spør du meg!

Du trenger:

4 stk kyllingfilet
1 klype salt
2 klyper pepper
2 ts paprikakrydder
2 ss smør
3 fedd hvitløk, finhakket
1 ss olivenolje
250 g champignon
100 g tomat, soltørket
1 ts sennep, dijon
3 dl kremfløte
1 klype salt
1 klype pepper
200 g spinat, fersk
100 g parmesan, revet

Til servering
1 stk sitron,i skiver
240 g basmatiris
1 håndfull kruspersille, frisk, grovhakket

Slik gjør du:

Kok ris etter anvisning på pakken, finhakk hvitløk og kutt soppen i skiver.

  1. Tørk av kyllingfiletene med et kjøkkenpapir og krydre med salt, pepper og paprikakrydder. Stek kyllingen i smør på høy varme i en stekepanne i noen minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek i 7-8 minutter under lokk. Legg til side og dekk med et lokk eller litt folie for å holde dem varme.
  2. I samme panne tilsetter du litt olje og freser hvitløken raskt. Ha i soppen og stek i et par minutter før du tilsetter soltørkede tomater og sennep. Bland godt, skru ned varmen, tilsett fløten og la det småkoke mens du rører. Smak til med salt og pepper.
  3. Så legger du over spinaten, lar den falle sammen og rører godt inn sammen med revet parmesan. Når osten er smeltet legger du i de ferdigstekte kyllingfiletene og øser over litt saus.

Skvis over litt sitron, topp med grovhakket persille og server med ris.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON