
REKLAME – Oppskriften er gjort i samarbeid med Kolonial.no
Kylling, sopp og kremet saus med spinat. Perfekt kombo spør du meg!
Du trenger:
4 stk kyllingfilet
1 klype salt
2 klyper pepper
2 ts paprikakrydder
2 ss smør
3 fedd hvitløk, finhakket
1 ss olivenolje
250 g champignon
100 g tomat, soltørket
1 ts sennep, dijon
3 dl kremfløte
1 klype salt
1 klype pepper
200 g spinat, fersk
100 g parmesan, revet
Til servering
1 stk sitron,i skiver
240 g basmatiris
1 håndfull kruspersille, frisk, grovhakket
Slik gjør du:
Kok ris etter anvisning på pakken, finhakk hvitløk og kutt soppen i skiver.
- Tørk av kyllingfiletene med et kjøkkenpapir og krydre med salt, pepper og paprikakrydder. Stek kyllingen i smør på høy varme i en stekepanne i noen minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek i 7-8 minutter under lokk. Legg til side og dekk med et lokk eller litt folie for å holde dem varme.
- I samme panne tilsetter du litt olje og freser hvitløken raskt. Ha i soppen og stek i et par minutter før du tilsetter soltørkede tomater og sennep. Bland godt, skru ned varmen, tilsett fløten og la det småkoke mens du rører. Smak til med salt og pepper.
- Så legger du over spinaten, lar den falle sammen og rører godt inn sammen med revet parmesan. Når osten er smeltet legger du i de ferdigstekte kyllingfiletene og øser over litt saus.
Skvis over litt sitron, topp med grovhakket persille og server med ris.
Kommentarer