
REKLAME – Oppskriften er gjort i samarbeid med Kolonial.no
Den er kanskje ikke en helt autentisk, men hva gjør vel det når den går så kjapt å lage og smaker så godt?
Du trenger:
Kraft
3 ts ingefær, fersk, revet
2 fedd hvitløk, finhakket
2 ts sesamolje
1,5 dl kylling-/hønse-buljong
3 ss soyasaus
200 g eggnudler
4 stk kyllingfilet
2 ss smør
1 klype salt, havsalt
1 klype pepper, grovmalt
2 stk gulrot, normal størrelse, i tynne skiver
4 stilk vårløk, i skiver
2 stk chilipepper, rød, i skiver
4 håndfull spinat, fersk
4 stk egg, bløtkokte
Til servering
4 klype chilikrydder
1 håndfull koriander, frisk
1 stk lime, i skiver
Slik gjør du:
Vask, rens og kutt gulrøtter i tynne strimler, vårløk i skiver og chili i fine skiver.
- I en passe stor kasserolle varmer du litt sesamolje og freser revet ingefær og finhakket hvitløk. Tilsett kraft og gi det ett lite oppkok. Tilsett soyasausen.
- Mens kraften koker tørker du av kyllingfiletene og krydrer med salt og pepper. Varm smør i en stekepanne og stek kyllingfiletene i 5-6 minutter på hver side til de er gjennomstekt. Legg de på kjøkkenbenken under ett lokk slik at de holder seg varme.
- Kok nudler etter anvisning på pakken og bløtkok eggene. Skjær kyllingen i skiver. Legg spinaten i bunnen av suppeskålene, topp med kokte nudler og hell over kraften. Topp med grønnsaker, kylling og egg.
Server med chiliflak, koriander og lime
Kommentarer