• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Kjapp ramen med kylling

24. september 2019

REKLAME – Oppskriften er gjort i samarbeid med Kolonial.no

Den er kanskje ikke en helt autentisk, men hva gjør vel det når den går så kjapt å lage og smaker så godt?

Du trenger:

Kraft
3 ts ingefær, fersk, revet
2 fedd hvitløk, finhakket
2 ts sesamolje
1,5 dl kylling-/hønse-buljong
3 ss soyasaus

200 g eggnudler
4 stk kyllingfilet
2 ss smør
1 klype salt, havsalt
1 klype pepper, grovmalt
2 stk gulrot, normal størrelse, i tynne skiver
4 stilk vårløk, i skiver
2 stk chilipepper, rød, i skiver
4 håndfull spinat, fersk
4 stk egg, bløtkokte
Til servering
4 klype chilikrydder
1 håndfull koriander, frisk
1 stk lime, i skiver

Slik gjør du:

Vask, rens og kutt gulrøtter i tynne strimler, vårløk i skiver og chili i fine skiver.

  1. I en passe stor kasserolle varmer du litt sesamolje og freser revet ingefær og finhakket hvitløk. Tilsett kraft og gi det ett lite oppkok. Tilsett soyasausen.
  2. Mens kraften koker tørker du av kyllingfiletene og krydrer med salt og pepper. Varm smør i en stekepanne og stek kyllingfiletene i 5-6 minutter på hver side til de er gjennomstekt. Legg de på kjøkkenbenken under ett lokk slik at de holder seg varme.
  3. Kok nudler etter anvisning på pakken og bløtkok eggene. Skjær kyllingen i skiver. Legg spinaten i bunnen av suppeskålene, topp med kokte nudler og hell over kraften. Topp med grønnsaker, kylling og egg.

Server med chiliflak, koriander og lime

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON