• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Honninglaserte gulrøtter med chiliflak

3. juli 2020

REKLAME – Oppskriften er gjort i samarbeid med KID Interiør

I samarbeid med Kid har jeg vært så heldig å få tatt i bruk deres oljer og krydder. I denne oppskriften har jeg brukt Chiliflak fra Kid, et anvendelig krydder som kan brukes til så mangt. 

Gulroten med sin naturlig sødme passer perfekt med litt sterke smaker som chili. Her glaseres de med honning og toppes med litt yoghurt, granateple, friske urter og chiliflak. Legg de på grillen og server som en sidesalat eller snacks:)

«Chiliflak er et godt allround-krydder. Det passer godt til å krydre gryter, grønnsaker, sauser og supper. Det er også godt i marinader, på pizza og pasta. Perfekt til alle typer grill mat. Oppbevares mørkt og kjølig.»

Du trenger:

8 gulrøtter
2 ss olje
2 ss honning
1 ss chiliflak fra Kid, eller etter smak 

Topping:
Granateple
Friske urter
Yoghurt

Slik gjør du:

  1. Vask gulrøttene godt og del de i fire på langs.
  2. Bland olje, honning og chiliflak i en liten bolle. Pensle over gulerøttene. 
  3. Grill over høy varme og vend underveis. Topp med yoghurt, granateple kjerner, friske urter og litt mer chiliflak hvis du ønsker.

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON