• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Hjemmelagd ravioli

27. juni 2012

Ravioli1 Ravioli2 Ravioli3
Å lage sin egen pasta er enklere enn man tror, og MYE MYE bedre. Denne raviolien, sammen med litt salat og fersk brød smakte nydelig. Dette er hvordan jeg gjorde det (uten pastamaskin).

Du trenger:
175 g hvetemel
1/2 ts salt
2 stk egg
1/2 ts olje

Slik gjør du:
1. Sikt melet i en haug på arbeidsbordet og lag en fordypning midt i haugen.
2. Ha i salt, olje og egg
3. Bruk 2 gafler til å blande sammen ingrediensene.
4. Når alt er blandet sammen, knar du deigen i 8-10 min til den blir myk og smidig. ( tilsett mer mel om den klistrer seg til bordet) Deigen er ferdig når den er myk og elastisk. La deigen hvile i 20-30 min.
5-6. Kjevle deigen så tynn og jevn du klarer.
7. Så lager du to remser og legger opp ønsket fyll med en skje (her er det brukt parmesan,blåmuggost og skinke)
8. Brett så deigen over fyllet og fest endene med litt vann.
9-10. Kutt opp passe biter med en pizzaskjærerog fest resten av kantene med litt vann.
11. Kokes i lettsaltet vann i 2-3 minutter
12. NAM

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON