
Du trenger:
175 g hvetemel
1/2 ts salt
2 stk egg
1/2 ts olje
Slik gjør du:
1. Sikt melet i en haug på arbeidsbordet og lag en fordypning midt i haugen.
2. Ha i salt, olje og egg
3. Bruk 2 gafler til å blande sammen ingrediensene.
4. Når alt er blandet sammen, knar du deigen i 8-10 min til den blir myk og smidig. ( tilsett mer mel om den klistrer seg til bordet) Deigen er ferdig når den er myk og elastisk. La deigen hvile i 20-30 min.
5-6. Kjevle deigen så tynn og jevn du klarer.
7. Så lager du to remser og legger opp ønsket fyll med en skje (her er det brukt parmesan,blåmuggost og skinke)
8. Brett så deigen over fyllet og fest endene med litt vann.
9-10. Kutt opp passe biter med en pizzaskjærerog fest resten av kantene med litt vann.
11. Kokes i lettsaltet vann i 2-3 minutter
12. NAM
Kommentarer