• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Grillet eplesalat med parmaskinke, mozzarella og myntedressing

1. mai 2020

REKLAME – Oppskriften er gjort i samarbeid med KID Interiør

I samarbeid med KID har jeg vært så heldig å få tatt i bruk deres oljer og krydder. Andre rett ut er en grillet eplesalat med en enkel olivenoljedressing; fargerik, vårlig og supergod. Grillet eple passer utrolig godt sammen med parmaskinke, mozzarella og en enkel myntedressing.

«Extra Virgin Kaldpresset Olivenolje er omhyggelig og delikat produsert av håndplukket kvalitetsoliven. Passer perfekt i salater og dressinger, til dypping av brød, for marinering av kjøtt og matlaging generelt. En god dressing til fisk og skalldyr. Oppbevares kjølig, unngå direkte sollys. Kan fryse ved for lav temperatur. Opptining forringer ikke kvaliteten.»

Du trenger:

2-3 stk epler, renset og kuttet i båter
1-2 ss honning
200 g parmaskinke
2 stk fersk mozzarella, revet i store biter

Dressing:
2 håndfull frisk mynte
1 stk chili, finhakket
1 stk sitron, skall og saften av
4 ss Classic extravirgin olivenolje 

Slik gjør du:

  1. Vask og rens eplene, del i båter. Pensle kuttsidene med honning.
  2. Varm en grillpanne på høy varme, stek i 2 minutter på hver side til de er gylne. 
  3. Bland sammen olivenolje, sitronskall, hakket mynte og chili 

Anrett epler, revet mozzarella, parma skinke og fordel over dressingen. 

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON