
REKLAME – Oppskriften er gjort i samarbeid med KID Interiør
I samarbeid med KID har jeg vært så heldig å få tatt i bruk deres oljer og krydder. Andre rett ut er en grillet eplesalat med en enkel olivenoljedressing; fargerik, vårlig og supergod. Grillet eple passer utrolig godt sammen med parmaskinke, mozzarella og en enkel myntedressing.
«Extra Virgin Kaldpresset Olivenolje er omhyggelig og delikat produsert av håndplukket kvalitetsoliven. Passer perfekt i salater og dressinger, til dypping av brød, for marinering av kjøtt og matlaging generelt. En god dressing til fisk og skalldyr. Oppbevares kjølig, unngå direkte sollys. Kan fryse ved for lav temperatur. Opptining forringer ikke kvaliteten.»
Du trenger:
2-3 stk epler, renset og kuttet i båter
1-2 ss honning
200 g parmaskinke
2 stk fersk mozzarella, revet i store biter
Dressing:
2 håndfull frisk mynte
1 stk chili, finhakket
1 stk sitron, skall og saften av
4 ss Classic extravirgin olivenolje
Slik gjør du:
- Vask og rens eplene, del i båter. Pensle kuttsidene med honning.
- Varm en grillpanne på høy varme, stek i 2 minutter på hver side til de er gylne.
- Bland sammen olivenolje, sitronskall, hakket mynte og chili
Anrett epler, revet mozzarella, parma skinke og fordel over dressingen.
Kommentarer