• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Glutenfrie muffins

1. februar 2019

REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no

Muffins er perfekt i barneselskap eller for en liten kos til kaffen. Disse glutenfrie muffinsene topper du med melisglasur og pistasjnøtter. Skal de brukes til barneselskap kan det toppes med nonstop eller noe annet godt.

Du trenger:

200 g økologisk smør, romtemperert
200 g sukker
200 g Helios lys bakemiks
4 egg
2 ts bakepulver
en klype salt

Topping:
200 g melis
100 g økologisk smør, romtemperert
Pistasjnøtter, grovhakket

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 grader. Og del eggeplommer fra eggehviten

  1. Pisk smør og sukker hvit, tilsett eggeplommene, en av gangen. Så rører du inn bakemiks og bakepulver.
  2. Pisk eggehvitene stive sammen med litt salt. Bland dette inn i deigen.
  3. Fyll muffinsformene 2/3 fulle med deigen og stek i ca. 15 min. La de avkjøles mens du  rører du sammen melis og smør. Topp muffinsene med glasur og avslutt med grovhakkete pistasjnøtter.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON