• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Frokostyoghurt på glass

5. september 2017

Lag på lag med nøtter, tørkede bær, lønnesirup, kokosflak og yoghurt. Toppet med banan!

Du trenger
3 dl yoghurt naturell
2 ts Helios Vaniljesukker
1 håndfull Helios Mandler, grovhakket
1 håndfull Helios Tørkede Tranebær
1 håndfull Helios Kokosflak
1 dl Helios Havregryn
4 ss Helios Lønnesirup
1 stk banan, i skiver

Slik gjør du:

1. Bland sammen yoghurt og vaniljesukker i en bolle.

2. Bland sammen mandler, tørkede tranebær, kokosflak og havregryn i en bolle.

3. Finn frem 2 serveringsglass og legg først ett par spiseskjeer av nøtteblandingen, litt lønnesirup så yoghurtblandingen. Fortsett lagvis og avslutt med litt nøtteblanding før du topper det med noen skiver banan.

Oppskriften er gjort i samarbeid med Helios

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON