
Lag på lag med nøtter, tørkede bær, lønnesirup, kokosflak og yoghurt. Toppet med banan!
Du trenger
3 dl yoghurt naturell
2 ts Helios Vaniljesukker
1 håndfull Helios Mandler, grovhakket
1 håndfull Helios Tørkede Tranebær
1 håndfull Helios Kokosflak
1 dl Helios Havregryn
4 ss Helios Lønnesirup
1 stk banan, i skiver
Slik gjør du:
1. Bland sammen yoghurt og vaniljesukker i en bolle.
2. Bland sammen mandler, tørkede tranebær, kokosflak og havregryn i en bolle.
3. Finn frem 2 serveringsglass og legg først ett par spiseskjeer av nøtteblandingen, litt lønnesirup så yoghurtblandingen. Fortsett lagvis og avslutt med litt nøtteblanding før du topper det med noen skiver banan.
Oppskriften er gjort i samarbeid med Helios
Kommentarer