• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Fiskepinner i wraps

24. januar 2017

Fiskepiner på en helt ny måte! Sprøtt, grønt og en sikker vinner rundt middagsbordet!

Fiskepinner (1)

25 min // 4 pers

Du trenger :

600 g fiskepinner
8 tortillalefser
1 agurk, i staver
150 g sukkererter, delt i to
250 g cherrytomater, delt i fire
2 ss smør, til steking
2 stk  hjertesalat

Urtedressing
3 dl rømme
1 håndfull persille, grovhakket
1 håndfull dill, grovhakket
1 ts sukker
1/2 sitron, saften av
1/2 ts salt
1/2 ts pepper

Slik gjør du:

  1. Varm lefsene etter anvisning på pakken, vask alt det grønne.
  2. Del sukkererter i to, agurk i staver, cherrytomer i fire. Kutt enden av hjertesalaten og ta bladene fra hverandre (behold hele).
  3. Varm smør i en panne på middels varme og stek fiskepinner. Rør sammen urtedressingen.

Anrett lefser, salatblad og fyll med fiskepinner, agurk, sukkererter, cherrytomater og dressing!

Denne oppskriften er laget i samarbeid med Kolonial.no

U51_Fiskepinneriwraps

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2019 SPOON