
Fiskepiner på en helt ny måte! Sprøtt, grønt og en sikker vinner rundt middagsbordet!
25 min // 4 pers
Du trenger :
600 g fiskepinner
8 tortillalefser
1 agurk, i staver
150 g sukkererter, delt i to
250 g cherrytomater, delt i fire
2 ss smør, til steking
2 stk hjertesalat
Urtedressing
3 dl rømme
1 håndfull persille, grovhakket
1 håndfull dill, grovhakket
1 ts sukker
1/2 sitron, saften av
1/2 ts salt
1/2 ts pepper
Slik gjør du:
- Varm lefsene etter anvisning på pakken, vask alt det grønne.
- Del sukkererter i to, agurk i staver, cherrytomer i fire. Kutt enden av hjertesalaten og ta bladene fra hverandre (behold hele).
- Varm smør i en panne på middels varme og stek fiskepinner. Rør sammen urtedressingen.
Anrett lefser, salatblad og fyll med fiskepinner, agurk, sukkererter, cherrytomater og dressing!
Denne oppskriften er laget i samarbeid med Kolonial.no
Kommentarer