• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Fikensalat med fetaost

15. april 2020

REKLAME – Oppskriften er gjort i samarbeid med KID Interiør

I samarbeid med KID har jeg vært så heldig å få tatt i bruk deres oljer og krydder. Første rett ut er en fersk fikensalat med balsamicoeddik; kombinasjonen av fiken og ristede nøtter blir superdigg. Toppes med en god balsamicoeddik og nytes med en gang. NAM!

«Balsamicoeddik for den som vil ha den sanne smaken av ekte tradisjon. God mørkebrun balsamico eddik med en flytende sirupsaktig konsistens, som umiddelbart identifiserer graden av modenhet. Aromaen er sterk, bittersøt og vedvarende. Passer veldig godt på kokte grønnsaker, grillet laks, grillet hvitt og rødt kjøtt, pizza, skalldyr, fisk, ost, salater, is og jordbær. Oppbevares tørt og kjølig.»

Du trenger:
2 håndfull valnøtter, grovhakket
5 fiken, delt i 2
100 g Småbladssalat eller ruccola
70 g fetaost, smuldret
Salt og pepper, etter smak
Balsamicoeddik, etter smak

Slik gjør du:

1. Forvarm ovnen til 200 grader, legg valnøttene på ett stekebrett og stek i 7-10 minutter til de er ristet, rør imellom. Sett til side.

2. Del fiken i to, smuldre fetaosten og skyll salaten.

3. Legg salat, fiken, fetaost og nøtter over på ett serveringsbrett. Topp med smuldret fetaost og smak til med salt og pepper.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON