• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Enkel tomatsuppe med kikerter

3. november 2017

Denne tomatsuppen lager du enkelt og serverer med rugbrød, kokosmelk og persille.

Du trenger

2 ss Helios Olivenolje, spansk
4 gulrøtter, grovhakket
1/2 gul løk, grovhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
9 dl Helios Grønnsaksbuljong
1 boks Helios Hakkete tomater
1 boks Helios Kikerter, naturell
4-5 skiver Helios Rugbrød
God parmesan

Persille og Helios Kokosmelk til topping

Slik gjør du:

Vask og rens det grønne.

1. Varm olivenolje i en gryte og tilsett gulrøtter, løk og hvitløk. La det surre til de er møre.  Så tilsetter du grovhakkede tomater og buljong og lar det småkoke i 15-20 minutter. Smak eventuellt til med pepper hvis du ønsker det.

2. Imens suppen putrer fordeler du parmesan over rugbrødskivene og steker raskt i ovnen til osten er gyllen og sprø.

3. Kjør suppen til ønsket konsistens i en kjøkkenmaskin eller stavmikser, hell tilbake i kjelen og tilsett kikerter. Varm opp til kikertene er ferdige.

Fordel i serveringsboller, topp med grovhakket persille og kokosmelk og nyt sammen med rugbrød.

Oppskriften er gjort i samarbeid med Helios

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2019 SPOON