
Denne tomatsuppen lager du enkelt og serverer med rugbrød, kokosmelk og persille.
Du trenger
2 ss Helios Olivenolje, spansk
4 gulrøtter, grovhakket
1/2 gul løk, grovhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
9 dl Helios Grønnsaksbuljong
1 boks Helios Hakkete tomater
1 boks Helios Kikerter, naturell
4-5 skiver Helios Rugbrød
God parmesan
Slik gjør du:
Vask og rens det grønne.
1. Varm olivenolje i en gryte og tilsett gulrøtter, løk og hvitløk. La det surre til de er møre. Så tilsetter du grovhakkede tomater og buljong og lar det småkoke i 15-20 minutter. Smak eventuellt til med pepper hvis du ønsker det.
2. Imens suppen putrer fordeler du parmesan over rugbrødskivene og steker raskt i ovnen til osten er gyllen og sprø.
3. Kjør suppen til ønsket konsistens i en kjøkkenmaskin eller stavmikser, hell tilbake i kjelen og tilsett kikerter. Varm opp til kikertene er ferdige.
Fordel i serveringsboller, topp med grovhakket persille og kokosmelk og nyt sammen med rugbrød.
Oppskriften er gjort i samarbeid med Helios
Kommentarer