
REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no
Spice opp frokosten eller lunsjen med denne enkle oppskriften på shakshuka! Tomatsaus med posjerte egg smaksatt med spisskummen og toppet med friske urter.
Du trenger:
1 stk gul løk, finhakket
2 stk hvitløksfedd, finhakket
1 stk chili, finhakket
1 stk paprika, finhakket
1 ss nøytral olje
1 boks Helios hakkede tomater
1 ts Helios spisskummin
4 stk egg
1 klype sukker
salt og pepper etter smak
Topp med friske urter og server med godt brød
Slik gjør du:
- Finhakk løk, hvitløk, chili og paprika. Varm olje i en stor stekepanne og fres elt i pannen til løken blir blank.
- Skru ned litt før du tilsetter hakkede tomater og spisskummin. la det putre i 15-20 minutter til de blir passe «sausete». Smak til med salt og pepper.
- Så bruker du en stor spiseskje og lager groper i sausen og knekker eggene i gropene. ha på lokk og la den småkoke på middels varme i 6-8 minutter til eggene har fått en hvit hinne og satt seg.
Topp med friske urter, server med godt brød og nyt.
Kommentarer