• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Enkel shakshuka

25. januar 2020

REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no

Spice opp frokosten eller lunsjen med denne enkle oppskriften på shakshuka! Tomatsaus med posjerte egg smaksatt med spisskummen og toppet med friske urter.

Du trenger:

1 stk gul løk, finhakket
2 stk hvitløksfedd, finhakket
1 stk chili, finhakket
1 stk paprika, finhakket
1 ss nøytral olje
1 boks Helios hakkede tomater
1 ts Helios spisskummin
4 stk egg
1 klype sukker
salt og pepper etter smak

Topp med friske urter og server med godt brød

Slik gjør du:

  1. Finhakk løk, hvitløk, chili og paprika. Varm olje i en stor stekepanne og fres elt i pannen til løken blir blank. 
  2. Skru ned litt før du tilsetter hakkede tomater og spisskummin. la det putre i 15-20 minutter til de blir passe «sausete». Smak til med salt og pepper.
  3. Så bruker du en stor spiseskje og lager groper i sausen og knekker eggene i gropene. ha på lokk og la den småkoke på middels varme i 6-8 minutter til eggene har fått en hvit hinne og satt seg. 

Topp med friske urter, server med godt brød og nyt. 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON