• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Cripsy kikerter

19. september 2020

REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no

Crispy kikerter er perfekt som snack men passer like godt som topping på en middag eller i en salat. I denne varianten er det brukt tacokrydder men her kan man finne sin egen favorittsmak prøve seg frem.

Du trenger:

1 boks Helios kikerter
1 ss Helios olivenolje
2 ss Helios Tacokrydder
1 ts salt

Slik gjør du:

  1. Forvarm ovnen til 230 grader varmluft.
  2. Hell kikerter i ett dørslag og skyll godt. La det godt renne av og legg de over på kjøkkenpapir. Tørk de godt slik at du får ut mest mulig væske. 
  3. Legg over i en bolle og bland forsiktig inn olje og krydder. 
  4. Fordel kikertene over på ett stekebrett med bakepapir og sett midt i forvarmet ovn. Stek i 15-20 minutter og vend underveis. Følg godt med siden steketid kan variere fra ovn til ovn.

 

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON