• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Jordbærsyltetøy med lønnesirup

31. juli 2020

REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no

Hvem liker vel ikke jordbærsyltetøy, så mange gode minner og utrolig enkelt å lage selv:) Med kun to ingredienser og lønnesirup som gir det en naturlig sødme.

Du trenger:

300 g jordbær
2 ss lønnesirup

Slik gjør du:

  1. Vask, rens og del jordbær i to.
  2. I en middels stor kjele tilsetter du bærene og tar det putre i noen minutter før du tilsetter lønnesirupen og blander godt sammen. 
  3. La det småputre til du har ønsket konsistens, avkjøl og hell over på lufttette glass med lokk, holder i ca. 1 uke i kjøleskap.

Smak deg frem med mer krydder eller syre hvis du ønsker det. Lag en dobbel porsjon og frys ned.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON