• Hjem
  • Oppskrifter
  • Om bloggen
  • Kontakt

SPOON

en matblogg

SPOON

Peanuttkjeks med sjokolade

12. desember 2018

REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no

Peanøttkjeks er alltid populært, pynter du mer sjokolade blir de bare enda bedre:)

Du trenger:

200 g økologisk myk smør
200 g Helios lyst rårørsukker
2 økologiske egg
2 ts vaniljeekstrakt
250g Helios peanøttsmør
350g Helios siktet speltmel
1 ts natron

200 g mørk økologisk sjokolade

 

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 grader

  1. Rør romtemperet smør og sukker hvitt. Tilsett eggene, ett av gangen og rør godt imellom. Så tilsetter du vaniljeekstrakt og peanøttsmøret.
  2. Bland det tørre i en egen bolle og bland godt sammen med det andre. Kle ett stekebrett med bakepapir for bruk en spiseskje til å lage små kuler og fordel over brettet. Du får plass til ca 12-14 pr. brett. Trykk de lett ned og stek i 10-12 minutter til de så vidt har fått litt farge. la de avkjøles på rist.
  3. Når kakene er avkjølt smelter du sjokoladen over ett vannbad. Bruk sjokoladen og pynt som du ønsker.

Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Share

Facebook Google+ Twitter Pinterest Email

Kommentarer Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Previous
Next

Følg SPOON på Instagram

Hent flere...Følg SPOON på Instagram

Copyright 2021 SPOON