
REKLAME – Denne oppskriften er laget i samarbeid med Helios.no
Peanøttkjeks er alltid populært, pynter du mer sjokolade blir de bare enda bedre:)
Du trenger:
200 g økologisk myk smør
200 g Helios lyst rårørsukker
2 økologiske egg
2 ts vaniljeekstrakt
250g Helios peanøttsmør
350g Helios siktet speltmel
1 ts natron
200 g mørk økologisk sjokolade
Slik gjør du:
Forvarm ovnen til 200 grader
- Rør romtemperet smør og sukker hvitt. Tilsett eggene, ett av gangen og rør godt imellom. Så tilsetter du vaniljeekstrakt og peanøttsmøret.
- Bland det tørre i en egen bolle og bland godt sammen med det andre. Kle ett stekebrett med bakepapir for bruk en spiseskje til å lage små kuler og fordel over brettet. Du får plass til ca 12-14 pr. brett. Trykk de lett ned og stek i 10-12 minutter til de så vidt har fått litt farge. la de avkjøles på rist.
- Når kakene er avkjølt smelter du sjokoladen over ett vannbad. Bruk sjokoladen og pynt som du ønsker.
Kommentarer